Reclamem que la UE canvie les seues polítiques migratòries CELEBREM L’ACOLLIMENT A LES PERSONES DE L’“AQUARIUS” I EXIGIM QUE NO ACABEN EN EL CIE

Reclamem que la UE canvie les seues polítiques migratòries
CELEBREM L’ACOLLIMENT A LES PERSONES DE L’“AQUARIUS” I EXIGIM QUE NO ACABEN EN EL CIE
València Acull participa en l’operació d’acolliment de les persones de l’Aquarius. Exigim que se’ls atorgue documentació per a què no acaben tancades en el CIE.
València, 12 de juny de 2018- València Acull celebra que la societat valenciana siga la destinació de les més de 600 persones de l’Aquarius i ens disposem a acollir-les perquè es garantisca el seu dret a una vida digna. Per açò, exigim que quan desembarquen en el port de València no siguen tancades ni en el Centre d’Internament per a Estrangers de Sapadors ni en cap altre CIE de l’Estat espanyol sinó que el Govern espanyol es comprometa a documentar-les perquè poden refer les seues vides en les mateixes condicions que qualsevol altre valencià o valenciana.

Per a València Acull es tracta d’una operació d’emergència per raons humanitàries, però reclamem que la Unió Europea canvie radicalment les seues polítiques migratòries. Ha arribat el moment de que Europa deixe de ser una fortalesa inexpugnable per a aquelles persones que fugen de la guerra, de la fam, de la misèria i de la persecució, situacions moltes vegades causades per la pròpia Europa i els seus interessos econòmics, i que aquest continent es convertisca veritablement en una terra d’acolliment.
Per tot açò, demanem:
-Que tots els països complisquen amb les seues obligacions internacionals per a assistir a les persones que es troben en perill durant el seu procés migratori
-Que s’establisquen vies legals i segures d’arribada de les persones, com ara corredors humanitaris o la possibilitat de sol·licitar asil en ambaixades
-Que es pose fi a les deportacions i que no es fomente que altres països on es vulneren els drets fonamentals es convertisquen en presons on es reté a les persones que pretenen arribar a Europa.

Reclamamos que la UE cambie sus políticas migratorias
CELEBRAMOS LA ACOGIDA A LAS PERSONAS DEL “AQUARIUS” Y EXIGIMOS QUE NO ACABEN EN EL CIE
València Acull participa en la operación de acogida de las personas del Aquarius. Exigimos que se les otorgue documentación para que no acaben encerradas en el CIE.
València, 12 de junio de 2018- València Acoge-València Acull celebra que la sociedad valenciana sea el destino de las más de 600 personas del Aquarius y nos disponemos a acogerlas para que se garantice su derecho a una vida digna. Por eso, exigimos que cuando desembarquen en el puerto de València no sean encerradas ni en el Centro de Internamiento para Extranjeros de Zapadores ni en ningún otro CIE del Estado español sino que el Gobierno español se comprometa a documentarlos para que pueden rehacer sus vidas en las mismas condiciones que cualquier otro valenciano o valenciana.
Para València Acull, se trata de una operación de emergencia por razones humanitarias, pero reclamamos que la Unión Europea cambie radicalmente sus políticas migratorias. Ha llegado el momento de que Europa deje de ser una fortaleza inexpugnable para aquellos que huyen de la guerra, del hambre, de la misera y de la persecución, situaciones muchas veces causadas por la propia Europa y sus intereses económicos, para que este continente se convierta en una tierra de acogida.
Por todo ello, pedimos:
-Que todos los países cumplan con sus obligaciones internacionales para asistir a quienes se encuentran en peligro durante su proceso migratorio
-Que se establezcan vías legales y seguras de llegada de las personas, como corredores humanitarios o la posibilidad de solicitar asilo en embajadas
-Que se ponga fin a las deportaciones y que no se fomente que otros países donde se vulneran los derechos fundamentales se conviertan en cárceles donde se retiene a quienes pretenden llegar a Europa.

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s