Biblioteca Humana de L’ETNO

En una Biblioteca Humana no hi ha llibres sinó persones que parlen en primera persona En una Biblioteca Humana no hi ha ficció sinó una forta dosi de realitat que et colpirà ben fort. En una Biblioteca Humana les persones lectores escolten amb el cor tot allò que els llibres humans necessiten contar.

🤗 Vols vindre a llegir a la Biblioteca Humana de L’ETNO?

👉Dissabte, 29 d’abril a les 11 hores

👉Dissabte, 27 de maig a les 11 hores

On? A les sales de l’exposició permanent de L’ETNO «No és fàcil ser valenciana o valencià»

📖 Què llegirem? En cada sessió llegirem les històries de vida de 5 persones migrades de l’associació València Acull Els llibres canviaran cada dia.

Cal inscripció Per favor, envia un missatge amb el teu nom, el nom de les persones que t’acompanyaran i la data seleccionada a biblioteca.etnologia@dival.es i espera la nostra confirmació.

🙆‍♀️🙆‍♂️ Edat recomanada majors de 12 anys Com hem dit no són històries de ficció i com tots i totes sabem la realitat supera sempre la ficció. Ara bé, si tens a casa joves de més de 12 no dubtes en dur-los perquè és un experiència enriquidora per activar i obrir el cor i la ment.

🙌 Organitza: Biblioteca de L’ETNO i València Acull

💡 + info https://etnobloc.dival.es/biblioteques-humanes-histories-de-vida-a-letno/

😍 La Biblioteca Humana de L’ETNO és un espai solidari, multicultural, divers i acollidor i per estes raons volem comptar amb tu. T’esperem!

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario